Onze merken

Hier vindt u een selectie van ons aanbod, zowel nieuw als tweedehands. Vindt u niet wat u zoekt? Kom gerust langs in de winkel, waar u ons volledige gamma kan ontdekken, en eventueel een testrit kan maken.

In 1946 werd Piaggio beroemd met de productie van scooters die de naam Vespa (wesp) kregen. Vele vliegtuigonderdelen werden aanvankelijk gebruikt. Zo was het voorwiel het neuswiel van de vroegere vliegtuigen, de motor was een aangepaste startmotor, enz. Al snel werden deze scooters - ontworpen door Corradino d’Ascanio - populair in het naoorlogse Italië, waar grote behoefte aan eenvoudige transportmiddelen bestond. Vespa werd zo een merknaam, en nog later een legende. We hebben steeds een groot deel van het uitgebreide Vespa-gamma op voorraad.

Website van
Vespa

Piaggio is een grote Italiaanse producent van bromfietsen, scooters en motorfietsen. Naast Vespa maken ook Aprilia en Moto Guzzi deel uit van de Piaggio-groep. Een Piaggio scooter moet het niet hebben van de charme en de nostalgische uitstraling van vb. een Vespa, maar wel van degelijkheid, comfort en praktische bruikbaarheid. De ideale scooter voor uw dagelijkse verplaatsingen, van 50 tot 400 cc, van de eenvoudige Zip tot de gesofisticeerde Beverly 400. En, sinds kort ook elektrisch!

Website van
Piaggio

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld: de elektrische scooters van Niu. Niet toevallig, Niu is Europees marktleider, dit door kwaliteit aan te bieden aan een correcte prijs. Ze maken gebruik van de nieuwste technologie, en kiezen voor kwaliteitscomponenten:  een Bosch elektromotor en een Panasonic lithiumbatterij. Zeker met de steeds strenger wordende milieunormen en restricties in stedelijk gebied heeft elektrische mobiliteit er de toekomst. Wij hebben er alle vertrouwen in, en zijn dan ook Niu-Premium dealer.

Website van
NIU

De Fantic Issimo is een uberhippe electrische stadsfiets: gegoten aluminium frame, Bafang middenmotor voor ondersteuning tot 25 km/h, Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf en hydraulische schijfremmen, en supercomfortabele dikke ballonbanden. Maar vooral, wat een design... En, het goede nieuws is dat we van enkele exemplaren dringend af willen. Daarom, tot einde voorraad: 2599,- € ipv. 2999,- €. Grijp uw kans!!

Website van
Fantic Issimo

Wat dacht je van deze stijlvolle, flitsende Italiaan. De Caballero was eind de jaren '70 het ultieme bromhebbeding voor de gemotoriseerde jeugd: exclusief, krachtig, sportief: een icoon. De Fantic Caballero is terug, nu in 125 en 500 cc, nu ook in 700cc! Ideaal om je tweede jeugd te beleven. Kom hem testen!

Website van
Fantic Caballero

Het motormerk van KSR, een Oostenrijkse distributeur van motorfietsen actief in gans Europa. Design in Oostenrijk, techniek uit Japan, productie in China: het resultaat is een hoogwaardige betaalbare motorfiets. Diverse modellen in 125 cc (rijbewijs B), maar ook 250 cc, en sinds kort ook een krachtige 500 cc behoren tot het gamma. Kom ze ontdekken!

Website van
Brixton