Piaggio

Piaggio is de grootste Europese tweewielerconstructeur, die in de vijftiger en zestiger jaren wereldberoemd werd met de 'Vespa'. Dit voormalige massavervoersmiddel is ondertussen uitgegroeid tot een Italiaans stijlicoon pur sang: een Vespa straalt klasse, verfijning en elegantie uit.

Wij hebben steeds zo goed als het volledige gamma Vespa-scooters op voorraad, in alle cylinderinhouden en in alle beschikbare kleuren. Ook voor Vespa-helmen en accessoires kunt u bij ons terecht: van topkoffers, valbeugels in chroom, hoge en lage windschermen tot stijlvolle sleutelhangers en miniatuur-Vespaatjes.

Als dagelijks gebruik aan een aantrekkelijke prijs vooropstaat vindt u zeker uw gading in het Piaggio-gamma: degelijke, functionele, zuinige en milieuvriendelijke scooters in verschillende cilinderinhouden die u probleemloos door het drukke stadsverkeer loodsen. Of wat dacht u van de Piaggio MP3: een extra voorwiel zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit, en bovendien toegankelijk voor rijbewijs-B bezitters.

Meer info over de modellen vindt u op www.piaggio.be en www.vespa.be.

© De Pauw R.L.E. NV