Dat zal nogal vonken geven!

 

Figuurlijke vonken dan, want in werkelijkheid gebeurt alles in stilte. De nieuwe Vespa Elettrica: een moderne en stijlvolle B-klasse e-scooter. Kon niet uitblijven in tijden waar ecologie en milieu steeds belangrijker worden. Toch is het geen doetje: pittige acceleratie, een ruime actieradius, dezelfde bergruimte die u van een andere Vespa gewoon bent. Vergeet ook niet dat de Vlaamse overheid u een financieel duwtje in de rug geeft: een premie van 750,- € is uw deel bij aankoop van deze scooter.

En... vanaf 2019 kunt hem testrijden.

 

 

 

 

 

 

 

Eindelijk... De Himalayan is er...

Geduld loont, eindelijk is hij binnen, de nieuwe Royal Enfield Himalayan. Een 411 cc lichte all-road, perfect om te touren op op landelijke wegen, van onze Vlaamse Ardennen tot Schotland, of de Ardeche, of Bretagne, of.... Licht, uiterst handelbaar en gemakkelijk, maar met voldoende punch om nieuwe horizonten te verkennen. Onvervalst motorplezier voor 4799,- €.

 

Uiteraard kunt u de Royal Enfield Himalayan bij ons testrijden.

 

https://royalenfield.com/motorcycles/himalayan/bike/

 

 

 

 

 

 

Een driewielerke...?

 Inderdaad, en wat voor een. Ook in 2018 blijven we officieel Piaggio MP3-dealer. Deze driewielige scooter is indertussen reeds een tiental jaar in het gamma, maar blijft de aandacht trekken. Hij is de ultieme file-killer: krachtig, stabiel, comfortabel, en vooral veilig. In 350 en 500 cc, Sport of Business: een kompleet gamma voor ieder gebruiksdoel. En vooral: rijbewijs B volstaat indien behaald voor 1 mei 2013. Trakteer uzelf op een testrit met deze machine, en u heeft het nooit meer over 'dat driewielerke...'. 

 

 

Een testrit zegt zoveel meer...

 Door onze ruime ervaring 'in de stiel' kunnen wij u met kennis van zaken begeleiden in de aankoop van een scooter of motorfiets. Zelf zijn we gepassioneerde motor- en Vesparijders, in goede en minder goede weersomstandigheden, zowel bij woon-werkverkeer als op reis in gans Europa.

We proberen steeds eerst een zicht te krijgen op wat u verlangt van een tweewieler, om u dan te informeren over de mogelijkheden, rekening houdend met uw rijbewijs, budget, ...

Maar... hoe rijdt nu zo'n ding. Misschien heeft u zelf reeds veel ervaring en weet u precies wat u wilt, maar evengoed heeft u nog nooit achter het stuur van een gemotoriseerde tweewieler plaatsgenomen. Of wilt u gewoon weten hoe zo'n Vespa of Royal Enfield nu aanvoelt.

 

Daarom stellen we u een aantal testvoertuigen voor, zodat u zelf kunt proeven en vergelijken.

 

* Vespa Sprint 125. De compacte Vespa, ideaal voor de stedelijke omgeving. Rijbewijs B indien behaald voor 1/05/2011.

 

 * Vespa GTS 125. Groter, krachtiger, comfort ook met duo. Rijbewijs B indien behaald voor 1/05/2011.

 

 * Piaggio MP3 500 LT. Proef zelf hoe zo'n driewieler rijdt. Rijbewijs B volstaat indien behaald voor 1 mei 2013.

 

 * Royal Enfield Classic 500. Oerklassiek. Betaalbaar motorplezier, zonder dat je 100 pk nodig hebt. Minimum A2 rijbewijs.

 

* Brixton BX125. 125cc retro-motoplezier. Rijbewijs B behaald voor 1/5/2011 volstaat.

 

* Royal Enfield Himalayan: speelse all-rounder, geknipt voor de kleine kronkelwegen. Minimum A2 rijbewijs.

 

 

 Wilt u vrijblijvend een proefrit maken met een of meerdere van onze testvoertuigen? Graag een seintje vooraf (09/253 82 59) , en we zorgen ervoor dat het voertuig van uw keuze klaarstaat.

 

 

 

 

Royal Enfield....?? Motorfietsen??

 

... klinkt niet erg Italiaans...

 

Inderdaad, maar het is wel uitermate klassiek. Royal Enfield is een oeroud motormerk (eerste motorfiets geproduceerd in 1901), very British. In de vijftiger jaren startte een productie op in Indië, waar een Royal Enfield geldt als een zeer degelijke, zelfs luxueuze motor, die veel werd en wordt gebruikt door overheidsdiensten, politie, ...

Enkele jaren geleden werd deze motor technisch grondig gemoderniseerd en aangepast aan de Europese kwaliteitseisen en milieunormen, maar met respect voor de nostalgische looks. Dit maakt dat Royal Enfield het motormerk is wat het langst ononderbroken geproduceerd wordt. Als dat geen klassieker is...

 

Een Royal Enfield rij je niet om je te laten overdonderen door zijn gigantisch vermogen en door zijn beestachtig koppel. Jammer, maar dat is er niet, daar zijn andere motoren voor. Wat niet wil zeggen dat je er niet vlot mee meekunt in het hedendaagse verkeer. Ga er gerust mee op weg voor een langere uitstap of zelfs meerdaagse trip, maar vermijdt autosnelweg: daar is zo'n stampende eenpitter echt niet voor gebouwd.

Op een Royal Enfield geniet je van het landschap, de vogeltjes, de bloemetjes; je tuft - in stijl - aan een gezapig tempo langs slenterweggetjes of door de stad. De 30 PK die het soepele blok levert is echt genoeg om te genieten van een exclusieve rij-ervaring op een unieke motorfiets. Een echte no-stress bike. Handmade in India, inderdaad, met een moderne, in Europa ontwikkelde ééncylinder 500 cc injectiemotor, gebouwd in een gloednieuwe fabriek. En uiteraard vanaf bouwjaar 2017 Euro 4: met dubbele schijfrem en ABS.

 

Royal Enfield is voor ons een logische uitbreiding van ons gamma: net als een Vespa is dit een fiets met karakter, traditie, stijl en persoonlijkheid. En we hebben zowat het volledige gamma op voorraad.

 

Laat u bekoren door zijn onnavolgbare uitstraling, en maak een afspraak voor een testrit met onze Classic 500, of met de Himalayan. Dan weet u weer waarom u ooit met motorrijden begon.

Let wel: motorrijbewijs (minimum A2) only...

 

 

 

 

 

 

Royal Enfield Classic: vanaf 6274,- €

 

 

Royal Enfield Bullet: 5474,- €

 

 Prijzen incl. BTW, 2 jaar garantie, rijklaarmaakvergoeding en eerste onderhoud inbegrepen.

 

 

Brixton. Stoere klasse aan een scherpe prijs.

 

Inderdaad, we zagen reeds teveel mensen met bijzonder veel goesting staan kijken naar zo'n klassieke Enfield.... maar dat rijbewijs, hé.

Dus, we zochten, en we vonden. Een betaalbare 125 cc (Rijbewijs B!), nostalgische looks, Japanse betrouwbare techniek, design uit Oostenrijk, made in China. De ideale stadsmoto, eerste moto, gezellige tuffer, woon-werkfiets, ... vult u maar zelf in. Vanaf 2599,- €, in drie variaties op het thema: retro-stadsfiets, scrambler en café-racer.

Meer info op www.brixton-motorcycles.com/nl/. Kom hem testrijden!

 

 

 

 

 

 

 

Cheap Replica Watches Cartier Santos Replica Replica Watches Omega Replica Luxury Replica Watches Breitling Replica Watches China Free Shipping Breitling Replica Designer Watches China Breitling Replica Watches Made In China


© De Pauw R.L.E. NV