Stopzetting premie elektrische voertuigen & Hidden Heel Shoes

 

U heeft het waarschijnlijk reeds vernomen in de media. De Vlaamse regering besliste in al haar wijsheid om de premie die ze toekende aan kopers van een elektrische scooter af te schaffen met ingang van nieuwjaar 2020. Een belangrijke stimulans om het voertuigenpark te vergroenen valt op deze manier weg.

Indien u nog een elektrische scooter wenst aan te schaffen wacht u uiteraard best niet te lang meer. Indien u een bestelbon kunt voorleggen die werd opgemaakt en ondertekend in 2019 kunt u in 2020 nog de premie aanvragen, ook als de scooter pas in 2020 wordt geleverd en ingeschreven. Meer info op https://www.energiesparen.be/zero%20emissie%20voertuig.

 

 

 

Fantic Caballero: een blitse Italiaan.

 

Nieuw in het gamma: de hippe retro-motorfietsen van Fantic. 35 Jaar geleden maakte Fantic het mooie weer bij het jonge volkje met de Caballero 50 cc crossertjes. Je was toen het heertje (of het dametje...) als je er zo eentje had.

Fantic komt nu terug met de nieuwe Caballero: een gamma speelse motoren, in 125, 250 en 500 cc. High-end afwerking, subliem design, in Scrambler, Flat Track en Ralley-versie.

Kom ze ontdekken, en onze Scrambler 500 testrijden (min. rijbewijs A2).

 

 

 

 

 

 

Dat zal nogal vonken geven!

 

Figuurlijke vonken dan, want in werkelijkheid gebeurt alles in stilte. De nieuwe Vespa Elettrica: een moderne en stijlvolle B-klasse e-scooter. Kon niet uitblijven in tijden waar ecologie en milieu steeds belangrijker worden. Toch is het geen doetje: pittige acceleratie, een ruime actieradius, dezelfde bergruimte die u van een andere Vespa gewoon bent. Vergeet ook niet dat de Vlaamse overheid u tot eind 2019 nog een financieel duwtje in de rug geeft: een premie van 750,- € is uw deel bij aankoop van deze scooter.

En... uiteraard kunt hem testrijden. Graag even een seintje.  

 

 

 

Een driewielerke...?

 

Inderdaad, en wat voor een. Ook in 2019 blijven we officieel Piaggio MP3-dealer. Deze driewielige scooter is indertussen reeds een tiental jaar in het gamma, maar blijft de aandacht trekken. Hij is de ultieme file-killer: krachtig, stabiel, comfortabel, en vooral veilig. In 300, 350 en 500 cc, Sport of Business: een kompleet gamma voor ieder gebruiksdoel. En vooral: rijbewijs B volstaat indien behaald voor 1 mei 2013. Trakteer uzelf op een testrit met deze machine, en u heeft het nooit meer over 'dat driewielerke...'. 

 

 

Een testrit zegt zoveel meer...

 

Door onze ruime ervaring 'in de stiel' kunnen wij u met kennis van zaken begeleiden in de aankoop van een scooter of motorfiets. Zelf zijn we gepassioneerde motor- en Vesparijders, in goede en minder goede weersomstandigheden, zowel bij woon-werkverkeer als op reis in gans Europa.

We proberen steeds eerst een zicht te krijgen op wat u verlangt van een tweewieler, om u dan te informeren over de mogelijkheden, rekening houdend met uw rijbewijs, budget, ...

Maar... hoe rijdt nu zo'n ding. Misschien heeft u zelf reeds veel ervaring en weet u precies wat u wilt, maar evengoed heeft u nog nooit achter het stuur van een gemotoriseerde tweewieler plaatsgenomen. Of wilt u gewoon weten hoe zo'n Vespa of Fantic Caballero nu aanvoelt.

 

Daarom stellen we u een aantal testvoertuigen voor, zodat u zelf kunt proeven en vergelijken.

 

* Vespa Sprint 125. De compacte Vespa, ideaal voor de stedelijke omgeving. Rijbewijs B indien behaald voor 1/05/2011.

 

 * Vespa GTS 125. Groter, krachtiger, comfort ook met duo. Rijbewijs B indien behaald voor 1/05/2011.

 

 * Piaggio MP3 500 HPE. Proef zelf hoe zo'n driewieler rijdt. Rijbewijs B volstaat indien behaald voor 1 mei 2013.

 

* Brixton BX125. 125cc retro-motoplezier. Rijbewijs B behaald voor 1/5/2011 volstaat.

  

* Vespa Elettrica: exclusieve B-klasse e-scooter.

 

* Niu e-scooter: betaalbare stadsmus: eenvoudig, licht en uiteraard superzuinig.

 

* Fantic Caballero 500 Scrambler: pittige, stijlvolle speelvogel. Minimum rijbewijs A2.

 

Wilt u vrijblijvend een proefrit maken met een of meerdere van onze testvoertuigen?

Graag een seintje vooraf (09/253 82 59) , en we zorgen ervoor dat het voertuig van uw keuze klaarstaat

 

 

Brixton. Stoere klasse aan een scherpe prijs.

 

Inderdaad, we zagen reeds teveel mensen met bijzonder veel goesting staan kijken naar zo'n Fantic 500.... maar dat rijbewijs, hé.

Dus, we zochten, en we vonden. Een betaalbare 125 cc (Rijbewijs B!), nostalgische looks, Japanse betrouwbare techniek, design uit Oostenrijk, made in China. De ideale stadsmoto, eerste moto, gezellige tuffer, woon-werkfiets, ... vult u maar zelf in. Vanaf 2599,- €, in drie variaties op het thema: retro-stadsfiets, scrambler en café-racer.

Meer info op www.brixton-motorcycles.com/nl/. Kom hem testrijden!

 

 

 

 

 

 

 

 


© De Pauw R.L.E. NV