We bouwden we onze activiteiten op fietsgebied af. Scooters, en dan in het bijzonder de Vespa's kenden de laatste jaren een enorme groei, zodat we een keuze moesten maken. We kozen voor Vespa. Klanten die ooit een fiets bij ons kochten blijven we uiteraard onverminderd verder helpen voor onderhoud en herstellingen, maar we aanvaarden wel enkel nog fietsen die we zelf ooit verkochten.

 

Alle herstellingen aan scooters gebeuren in eigen huis. Daartoe beschikken we over een team van vakbekwame technici, die uw tweewieler met de grootste zorg behandelen. Door onze ruime ervaring, en door het regelmatig volgen van cursussen en trainingen,  slagen we erin om op een vlotte en accurate manier eventuele problemen aan uw scooter op te lossen

Het spreekt vanzelf dat we beschikken over de modernste diagnose-apparatuur, waardoor de hedendaagse Piaggio- en Vespa injectiemotoren (bijna) geen geheimen meer voor ons kennen.

Enkel het herstellen van koetswerkschade besteden we uit aan derden: we zijn nu eenmaal geen carrossiers, en beschikken niet over de vereiste installatie om deze klussen tot een goed einde te brengen. Gelukkig kunnen we daarvoor beroep doen op een gerenomeerd bedrijf in de buurt, waar men ondertussen ook al de nodige ervaring opdeed met koetswerkherstellingen aan Vespa-scooters. Meer info op http://www.depuydtbenny.be/.

 

Om onze talrijke Vespa-, Piaggio en Royal Enfieldklanten zo snel mogelijk te helpen zien wij ons genoodzaakt om enkel voertuigen van onze eigen merken in onderhoud en herstelling te nemen. En, in periodes van grote drukte, die veelal samenvallen met het mooiweerseizoen, helpen we eerst klanten die bij ons hun voertuig aankochten.

Om dezelfde reden herstellen of restaureren we geen old-timers. We vinden deze oudjes best wel sympathiek - meer zelfs, we hebben er zelf ook een paar. Helaas ontbreekt het ons aan tijd om deze vaak arbeidsintensieve herstellingen uit te voeren, waarbij de speurtocht naar onderdelen vaak op zich al een hele klus is. 

Wel aanvaarden we herstellingen aan oude generatie PX'en en de PK - Vespa 50 generatie. Daarbij behouden we ons het recht voor om, zeker in de drukke periodes, grotere klussen uit te stellen, omdat we willen vermijden dat klanten die bij ons een nieuw voertuig kochten weken moeten wachten voor een eenvoudig onderhoud. Maar als we er de tijd voor vinden helpen we u graag voor herstelling en onderhoud aan uw 'youngtimer'.

 


© De Pauw R.L.E. NV